Tapasztalatunk

A mai gazdasági és piaci helyzetben nem könnyű megbízható és ideális megoldást találni, de bízunk abban, hogy hozzáállásunk, szakmai hátterünk és profi szolgáltatásaink kellő alapként szolgálnak arra, hogy az Önök ingatlanjaival kapcsolatos ügyeket és igényeket megfelelően ellássuk.


Arra törekszünk, hogy a legköltséghatékonyabb, és legoptimálisabb módon valósuljanak meg a társasház közösségének igényei.


Üzlet- és minőségpolitikánk tekintetében a legfontosabbnak az ügyfelek megelégedettségét tartjuk, ezért folyamatosan törekszünk arra, hogy munkatársaink naprakész felkészültséggel rendelkezzenek mind társasházkezelés, mind műszaki területen.


Lényeges feladat az állagmegóvások, felújítások és az innováció tekintetében a pályázatok figyelése és a lehetőségekhez mért kiaknázása.

 

Társasház kezelésben szerzett tapasztalatunk alapján megfelelő felelősség biztosítással rendelkezünk, melyet törvény is előír a társasházkezelők részére.

Társasház kezelés beruházás.

Praesent vestibulum nec sapien ac elementum. Etiam scelerisque elementum fringilla. Mauris ac pulvinar diam, scelerisque dapibus enim. Nam mi purus, elementum interdum turpis id, aliquam mattis mi. Pellentesque metus nulla.

Szolgáltatásaink kategóriák

Ullamcorper

Aliquet

Vestibulum

FEL